Vacature: stage marketing en sales

Stage marketing en sales

Heb je een passie voor verkoop, (online) klantcontact en op zoek naar een geweldige stage-ervaring? PSIS B.V. is per direct op zoek naar een ambitieuze stagiair(e) die onze commerciële team komt versterken.

Wie zijn wij?

PSIS B.V. is een IT-consultantsbureau in Oosterhout gericht op infrastructuur, automatisering, softwareontwikkeling en ondersteuning. Op dit moment heeft PSIS klanten in diverse branches verspreid over heel Nederland. Wij richten ons op een servicegerichte totaaloplossing.

Wat wij zoeken

Voor de aankomende stageperiode zijn wij op zoek naar een marketing- en salesstagiair(e) met een ondernemende karakter en uitstekende communicatieve vaardigheden. Het liefst met MBO niveau 4 of hoger. Onze ideale kandidaat wilt de volgende taken oppakken:

  • werven van nieuwe klanten,
  • marketing campagnes /events organiseren,
  • maken van klantafspraken,
  • content schrijven voor de website en social media.

Heb je een rijbewijs? Dan is de kans groter dat je klanten gaat bezoeken!

Wat wij je bieden

Een gezellige omgeving met een informele sfeer. Je zult werken in een relatief kleine team met een zeer hoge flexibiliteit. Wij geven jou de kans om daadwerkelijk verschil te maken binnen de organisatie. Je komt terecht in een multidisciplinair team met verschillende achtergronden, waar je ook inzicht kunt krijgen in andere werkzaamheden. De salarisvergoeding hangt af van je niveau en inzet.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar ons mailbox door op de onderstaande button te drukken.

Solliciteer
© 2016 PSIS B.V.