PSIS & IT-Zaken: klaar voor de toekomst!

PSIS & IT-Zaken: klaar voor de toekomst!

PSIS en IT-Zaken hebben hun krachten gebundeld door middel van een samenwerking. Beide bedrijven hebben op maandag 1 januari 2016 overeenstemming bereikt. De samenwerking past uitstekend in de strategie van de beide IT dienstverleners.  PSIS en IT-Zaken zijn klaar om verder te groeien als toonaangevend IT dienstverlener in het MKB en Enterprise segment.
Goede ervaringen

In het afgelopen jaar hebben PSIS en IT-Zaken vaker met elkaar opgetrokken. “Deze samenwerking werd door beide organisaties als positief ervaren”, aldus Adrie van Schendel. “Een mooie gelegenheid voor IT-Zaken om zich verder te professionaliseren”.

De toekomst

De eigenaren Dennis de Jong (PSIS) en Adrie van Schendel (IT-Zaken) hebben deze week de samenwerkingsovereenkomst getekend om beide bedrijven samen te voegen en verder te opereren onder één naam.
Dennis de Jong, algemeen directeur PSIS Groep: “Wij verwelkomen de nieuwe collega’s en hun klanten. Door de samenwerking met IT-Zaken realiseren wij een verdere groei van onze onderneming en verbreden wij onze kennis en expertise nog meer. De schaalvergroting geeft ons de mogelijkheid om voor onze klanten nog meer innovatieve vormen van IT dienstverlening, met name gericht op Cloud en IT-security, te ontwikkelen.”

Adrie van Schendel, algemeen directeur IT-Zaken: “Met de samenwerking hebben we een partij gevonden welke past bij het DNA van IT-Zaken. Op deze manier kunnen we de dienstverlening naar onze klanten nog verder professionaliseren.”

Door de samenwerking is er een nog sterke, betrouwbare ICT-partner ontstaan. Een partner die u ondersteund om uw ICT-behoefte af te stemmen op uw bedrijfsprocessen en de match kan maken naar ICT Thema’s. Denk hier aan: performance, beveiliging, optimalisatie, beschikbaarheid, beheer, toegang en toepassingen.

Kortom
: een samenwerking die de continuïteit waarborgt en waar klanten van PSIS en IT-zaken op kunnen blijven rekenen.

IT-Zaken is per 1 januari 2016 ingetrokken bij PSIS aan De Wetering 23 in Oosterhout. Heeft u vragen over de samenwerking of wenst u aanvullende informatie? U kunt in dit geval contact opnemen via 076-8200208 of een email aan info@psis.nl

Deel dit bericht...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2016 PSIS B.V.