Wij presenteren de vernieuwde website van PSIS!

Wij presenteren de vernieuwde website van PSIS!

Het heeft even geduurd, maar met trots presenteert PSIS zijn nieuwe website!

Om mee te gaan met de tijd is er de afgelopen maanden gewerkt om de website nieuw leven in te blazen. Het nieuwe ontwerp reflecteert zich in de missie en visie waar PSIS zich op is gaan richten sinds de fusie. Bij een nieuwe website horen ook nieuwe functionaliteiten. Zo is er vanaf nu een splitsing gemaakt in onze corebusiness. Deze is als volgt opgebouwd:

Vernieuwingen

  • Meedenken: Weergeeft onze diensten rondom het verbeteren van bedrijfsprocessen, zonder direct gebruik te maken van hardware- en softwareoplossingen. Denk hier aan consulting, projecten en softwareontwikkeling.
  • In de cloud: Weergeeft onze diensten die wij aanbieden om werkzaamheden en processen van bedrijven uit toegankelijk te maken vanuit ons datacenter. Denk hier aan back-up, online werkplek en online server.
  • Verbinden: Weergeeft onze diensten die het mogelijk maken voor een bedrijf om contact te kunnen leggen met de rest van de wereld. Denk hier aan internet-, telecom- en e-mailoplossingen. Dit kan wederom via ons datacenter worden uitgevoerd.

Verder is er nagedacht om de website toegankelijker te maken, zodat bezoekers makkelijker relevante informatie kunnen opvragen. Om deze reden is de nieuwspagina uitgebreid en wordt er de komende maanden gewerkt om hier kwalitatieve inhoud voor te schrijven.

In de loop van de weken worden de productpagina’s aangevuld met relevante informatie over de diensten die PSIS biedt aan zijn klanten. De productpagina’s worden gericht op toegankelijkheid voor klanten. Zo houden wij de website Puur en Simpel.

Tot slot komen er dienst-specifieke voorwaarden op de website, zodat klanten weten wat zij af gaan nemen via PSIS. Wij hopen hiermee dat het bezoeken van de nieuwe website een positieve verassing zal zijn. Natuurlijk staan wij open voor kritiek. Wij zijn benieuwd naar wat onze huidige en toekomstige vinden van de nieuwe versie van PSIS!

Deel dit bericht...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2016 PSIS B.V.