Datacore Silver Solution Provider

Datacore Silver Solution Provider

Vorige week tijdens een training georganiseerd door Exclusive Networks samen met Datacore zijn Dennis de Jong en Armando Versteeg geslaagd voor Datacore Certified Solutions Architect.
Gisteren is Armando ook geslaagd voor Datacore Certified Sales Profesional.
Met de al bestaande certificering van Frank Smidt als Datacore Certified Implementation Engineer heeft PSIS al de certificeringen behaald om zich wederom Datacore Silver Solution Provider te mogen noemen.

DataCore Software biedt de hoeksteen voor de next-generation software gedefinieerde datacentra en zet de toon voor real-time beschikbaarheid van gegevens en prestaties.
Het bedrijf vervult een pioniersrol op het gebied van software-defined storage (SDS) en heeft zijn technologieplatform gebruikt om hyperconverged oplossingen te creëren.
DataCore stelt IT-organisaties in staat om altijd beschikbare, krachtige en uiterst efficiënte datasystemen te realiseren.
De visie is om de prestaties en mogelijkheden van elk bedrijf met realtime-data te verbeteren. Want zowel het behoud van data als de toegang hiertoe zijn van enorm belang voor uw organisatie.
Tegenwoordig hebben bedrijven met een contradictie te maken: een verlaging van IT-budgetten en tegelijkertijd een explosie aan data, specifiek als het gaat om opslag en databescherming.
DataCore software-defined storage oplossingen bieden daarom essentiële ingrediënten voor digitale transformatie, grote performance verbeteringen, hoge beschikbaarheid van data en maximale efficiëntie.
Daardoor zijn de SDS services in 20 jaar ontzettend gegroeid en wereldwijd meer dan 10.000 keer geïmplementeerd.

Voor meer informatie over DataCore neemt u contact op met PSIS Bel +31(0)76 8200208 of stuur een email naar info@psis.nl.

Deel dit bericht...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2016 PSIS B.V.