In de Cloud

Al uw IT zorgen het pand uit!

 Werken in de Cloud verhoogt uw productiviteit. Waar u ook bent, u kunt bij uw gegevens.  Werken in de Cloud is niet alleen productiever, het is ook extra veilig door onze cloudbeveiliging. De cloudoplossingen van PSIS zijn eenvoudig op te roepen op elk apparaat met internet en zo kunt u altijd en overal bij uw bestanden en data.

Back-up
online back-up

Al uw bestanden veilig opgeslagen!

Met Back-up Online van PSIS zijn je bestanden altijd veilig. Geen zorgen meer bij een computercrash, brand, waterschade of diefstal, want met Back-up online heb je altijd jouw bestanden tot je beschikking!

 

Hostingpakketten
een blik op werknemers met hostpakketten

Overal toegang tot jouw bestanden en programma’s

Altijd en overal toegang tot jouw opslag, gegevens en media met de hostingpakketten van PSIS. Of je nu gebruik maakt van een laptop, desktop of smartphone. Met elk apparaat kan je zorgeloos en snel bestanden inzien en verzenden.

 

Online werkplek

Werken zonder grenzen, waar en wanneer!

Met de online werkplek heb je altijd en overal toegang tot je eigen werkplek. Je kunt werken waar je wilt, met wat je wilt en zo lang als je wilt. Vanuit huis, een internetcafé, met uw smartphone, tablet of laptop.

 

Online server

Flexibel én kostenbesparend met hoge beschikbaarheid!

Profiteren van flexibiliteit en een gegarandeerd hoge beschikbaarheid terwijl je ook op de kosten bespaart? Met een online server van PSIS ben je verzekerd van een snelle en veilige omgeving met alle nieuwste updates.

 

© 2016 PSIS B.V.