Demo-aanvragen

Demo aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een online werkplek? Dan kunt u bij ons vrijblijvend onze demo uitproberen voor al uw apparaten. Wij bij PSIS creëren voor elke klant een werkplek op maat die voldoet aan de gevraagde behoeften. Op deze manier verzekeren wij u van een efficiënte en gebruiksvriendelijke ervaring.

In onze demo krijgt u een indruk van onze online werkplek. Wij bij PSIS staan voor performance en veiligheid. Bij deze werkplek zijn zaken zoals dagelijkse back-ups, een beveiligde verbinding en support inbegrepen. Groeit u snel? Wij kunnen eenvoudig en flexibel uw omgeving opschalen.

Bij PSIS staan uw gegevens altijd veilig!

Zoals hierboven aangegeven staan we bij PSIS voor veiligheid. Dit nemen wij dan ook heel serieus. Uw omgeving staat bij ons in twee redundante datacenters die volledig zijn afgeschermd zodat ze alleen voor u toegankelijk zijn.

Demo vrijblijvend aanvragen (helemaal gratis)

Bent u nieuwsgierig geworden naar een Online Werkplek en wilt u ervaren wat voor voordelen het voor u heeft? Vul op dit formulier dan uw volledige gegevens in en vraag de demo van uw Online Werkplek aan. Vervolgens krijgt u bericht als de demo van uw Online Werkplek gereed is. Het liefste spreken wij de demo omgeving achteraf even met elkaar door.

Hoe verloopt de demo?

– Vraag de demo op deze pagina aan
– Wij verstrekken snel per e-mail een demo om een online werkplek, welke u kunt uitproberen.
– U kunt een aantal dagen (14) of in overleg langer gebruik maken van de demo
– De demo is een algemene omgeving met standaard software. Op deze werkplek is geen maatwerk voor uw organisatie verricht.
– U kunt dus vrijblijvend en geheel gratis gebruik maken van onze demo.
– Vervolgens zal een medewerken contact met u opnemen om de ervaring door te spreken.

Demo aanvragen
© 2016 PSIS B.V.