Referenties

PSIS B.V. gaat al meer dan 10 jaar samenwerkingen aan met organisaties, om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Hieronder staan een aantal bestaande referenties weergegeven, met een vermelding van wat zij doen en hoe PSIS hen hier in ontzorgt.

Zorggroep Maas en Waal

Zorggroep Maas & Waal is een aanbieder van een compleet en samenhangend pakket van diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn in het Land van Maas & Waal. PSIS verzorgt consult op het gebied van infrastructuur, beveiliging en e-mail.

Nouwens Interieur is een expert in interieurbouw, waar technische creativiteit wordt toegepast om tot unieke ontwerpen te komen. PSIS verzorgt de telefonie, e-mail, VPN en consult bij technische innovatie.

Relik & van Hooft is een zelfstandig reisbureau gericht op persoonlijke adviezen. Het Team van Relik & van Hooft richt zich niet alleen op kwaliteit, maar ook op eerlijk naar zijn klanten. PSIS ontzorgt hier in de telefonie en e-mail.

VP&A vastgoedmanagement beheert en verzorgt een groot gedeelte van vastgoed in Nederland. PSIS verricht zich in de consult, e-mail, online werkplaatsen en back-up.
A&R Promotions is een totaalleverancier van alles waar een logo of merk centraal staat. PSIS verzorgt hier de webhosting, telefonie, internet, e-mail en back-up.
© 2016 PSIS B.V.