In de Cloud

Uw IT in goede handen!

Met in de Cloud van PSIS besteedt je jouw IT infrastructuur en software zonder zorgen en investering uit, en kunnen jouw medewerkers overal en altijd veilig te werken. Zo kan jij je focussen op je kernactiviteiten én bespaar je op ICT-kosten!

Back-up

 
online back-up

Al uw bestanden veilig opgeslagen!

Met Back-up Online van PSIS zijn je bestanden altijd veilig. Geen zorgen meer bij een computercrash, brand, waterschade of diefstal, want met Back-up online heb je altijd jouw bestanden tot je beschikking!

 

Hostingpakketten

 
een blik op werknemers met hostpakketten

Overal toegang tot jouw bestanden en programma’s

Altijd en overal toegang tot jouw opslag, gegevens en media met de hostingpakketten van PSIS. Of je nu gebruik maakt van een laptop, desktop of smartphone. Met elk apparaat kan je zorgeloos en snel bestanden inzien en verzenden.

 

Online werkplek

 

Werken zonder grenzen, waar en waneer!

Met de online werkplek heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen werkplek. U kunt werken waar u wilt, met wat u wilt en zo lang als u wilt. Vanuit huis, een internetcafé, met uw smartphone, tablet of laptop.

 

Online server

 

Flexibel én kostenbesparend met hoge beschikbaarheid!

Profiteren van flexibiliteit en een gegarandeerd hoge beschikbaarheid terwijl je ook op de kosten bespaart? Met een online server van PSIS ben je verzekerd van een snel en veilig omgeving met alle nieuwste updates.

 

© 2016 PSIS B.V.