Hostingpakketten

Met de hostingpakketten van PSIS wordt het werken weer puur en simpel. Daarnaast spelen wij hier in op de mogelijkheid om met bestaande hardware het mogelijk te maken om gemakkelijk te wisselen van werkplek. Dit is opgesplitst in een online desktop, online e-mail en Voice over IP telefonie.

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de al ruime basisdiensten van PSIS. Indien je meer functionaliteit wenst dan zijn daar uiteraard ook mogelijkheden voor aanwezig. Graag adviseren wij je in een persoonlijk gesprek, zodat je zeker weet dat de beste keuze voor jouw bedrijfsvoering wordt gemaakt.

Omdat wij deze diensten in eigen beheer faciliteren, kun je maandelijks bij- of afschalen. Dit is een unieke service voor deze diensten in de markt!

Office_365_logo

Online Desktop
49,90per gebruiker per maand

Met de PSIS Online desktop heb je jouw eigen afgeschermde ICT desktop altijd en overal beschikbaar. Deze desktop wordt gefaciliteerd vanuit ons eigen sterk beveiligde datacenter en wordt door onszelf beheerd. Email wordt verzorgd door Office365 en beschikbaar gesteld op de desktop maar is tevens ook op elk ander device met een internetverbinding beschikbaar. Daarnaast heb je de beschikking over de vele beschikbare apps van dit online platform. Kortom, een complete en beveiligde private Cloud omgeving met de mogelijkheid om jouw eigen applicaties beschikbaar te maken. Belangrijkste kenmerken van de online desktop (per gebruiker):

  • 12,5 GB data opslag;
  • Back-up retentie van 2 weken;
  • Antivirus op desktop bestanden en email;
  • Geavanceerde antispam filtering;
  • Email opslag 50GB;
  • Altijd de laatste nieuwe Office versie (voor 5 apparaten, ook offline);
  • Office apps, zoals Skype, Teams, Planner, Yammer, Video Portal etc.
Online mail
5,50per gebruiker per maand

Heb je al een eigen file server of NAS die nog prima een tijd mee kan gaan? Met PSIS Online mail ben je verzekerd van een beveiligde omgeving die altijd en overal op elk device met een internetverbinding beschikbaar is. Deze dienst wordt beschikbaar gemaakt door Office365 en als extra unieke dienst wordt alle mail door ons geavanceerde Anti Spam filter geleid, waardoor een optimale beveiliging gegarandeerd is.

VoIP
23,50per gebruiker per maand

Met PSIS VOIP heb je de beschikking over je eigen telefooncentrale in de Cloud. Deze centrale wordt in ons eigen data center gefaciliteerd en garandeert hiermee korte lijntjes en een hoge beschikbaarheid. Voor interne communicatie leveren we een Glo-Com licentie mee. Dit is een geavanceerd telefoniesysteem (softphone), die onderlinge communicatie nog makkelijker, leuker en efficiënter maakt. In het basispakket heb je de beschikking over 1 telefoonnummer met 2 extensies. Uiteraard is dit naar behoefte en met extra functionaliteit uitbreidbaar.

een blik op werknemers

Als introductieactie zijn onze hostingpakketten ook af te nemen in combinatie met VoIP. Tegen een gereduceerde prijs maak je je volledige werkstation beschikbaar voor flexibel werk.

Online Desktop + VoIP
72,50per gebruiker per maand

Het beste van twee werelden kan je natuurlijk ook creëren door de online desktop en VOIP te combineren. Je complete ICT in één beveiligde en centraal beheerde omgeving.

Online Mail + VoIP
27,50per gebruiker per maand

Heb je al een file server of NAS die nog prima een tijd mee gaan maar wil je messaging en telefonie wel in je eigen beveiligde Cloud omgeving? Combineer dan de Online mail en VOIP oplossingen voor een optimaal en betrouwbaar communicatie platform.

© 2016 PSIS B.V.